Om Keramikkælderen og mig

Det startede for lang tid siden i Island hvor en lille pige på 8 år fik fingrene i ler på en drejeskive hvor hun skulle prøve at lave noget. Det blev til et trold men pigen var helt solgt. Når hun så senere blev introduceret til formstøbt keramik (bisque) blev hun igen helt solgt og fremtiden, ja den var lige som lagt i den kreative side.  Det var i sig selv ikke så mærkeligt  at interesserne blev som den blev, hvor hun kom fra meget kreativ familie hvor der blev malet, lavet keramik, strikket og lavet alverdens kreativ hobbyting. 

Der er mange år siden og den unge pige kom på mange kurser og workshop og lavede mange ting af keramik som for det meste givet væk. 

Det er mig Berglind Levisdottir, jeg arbejder som sygeplejerske til dagligt og er kreativ person på alle mulige måde. 

i 2002 flyttede jeg og familien  fra Island til Danmark og selvfølgelige forventede jeg at kunne fortsætte med at male på keramik og lave keramik, men det var ikke så meget af i Danmark dengang. Derfor i 2008 åbnede jeg min kreativ forretning House Of Fun i Horsens, hvor jeg inviterede alle til at prøve kræfter med ler, male på keramik og glassmykker og senere smykkedesign. 

House Of Fun var hus fyldt med glæde hvor vi havde polterabend, fødselsdagsfester og kurser, samt at der var mange der kom ind fra gaden for at lave noget kreativt. 

I 2008 tog jeg afsted til England for at lære det nyeste teknik indenfor Smykkedesign: Art Clay Silver.  5 dages intensiv kursus blev det til, hvor jeg lært alt om produkterne, om design af egne smykker og hvordan man underviser andre i teknikken. Resultatet var:  professional undervisningsbevis fra MetalClay.UK og er jeg en af meget få i Danmark der har taget denne uddannelse i England og kan derfor kalde mig professionel/certificeret underviser i teknikken med tilladelse fra Aida i Japan. 

Siden 2008 har jeg afholdt mange Smykkedesigner kurser i min egen forretning House Of Fun, hos private og gennem AOF i hele Danmark samt FOF.

For keramikken at sige så har jeg været på utrolige mange kurser i Island og i Danmark, f.eks modelleringskursus, drejekursus, raku kursus o.fl. 

I mit flotte værksted afholder jeg keramikkurser en gang om ugen, hvor du  kan læger de fleste keramiske teknikker at kende samt at glasere. 

Kurset kræver ingen kendskab til keramik, du skal kun have interesse for at lave noget kreativt og have glæde at det at være sammen med andre mennesker med samme interesse.

Og så til sidst så valgte jeg at ændre navnet på min forretning til Keramikkældren og mit smukke værksted er at finde på Jyttevej 12, 2740 Skovlunde.

Mail: berglind68@hotmail.com
Telefonnummer; 20840501

Åbningstid: Keramikkælderen er først og fremst  forretning med kreativ undervisning med online salg, og ikke fysisk butik.