Kurser i Kermik

Keramik er det hotteste indenfor den kreative verden i dag og er genopstået som mange nye yndlingshobby. Alle kan lave keramik, om du er 5 eller 85 årig, om du har prøvet det før eller er nybegynder.  Alt der skal til er mod til at kaste sig ud i at prøve noget der er sjovt og givende og som muligvis kan bruges bagefter 

Hvad kan du forvente på keramik kursus hos Keramikkælderen

# at lære pladeteknikken   - kopper, skåle, juletræ, o.fl

# at lære pølseteknikken   -  vase eller en skjule, ja eller en skål

# at lære modelleringsteknikken   - figur eller en  sjov figur

# at lære at lave gipsform   - design af din egen kop, krus eller skål

# at lære at  støbe -  i dit eget form: kop, vase, skål

# at lære at dreje - øve grundgrebene, skål, vase , kop

# at lære at glasere dit keramik;  - dyppeglasur, sprøjteglasur, penselglasur 

Teknikkerner er valgfrit, du behøves ikke at prøve dem alle sammen 

 

Hvor lang er en kursus

Hvert kursusmodul er 12 mødegange, i alt 40 lektioner. Vi mødes hver tirsdag kl.18.00 - 21 i Skovlunde (linje C fra hovedbanegården og Flintholm og 5 min gang til os) 

Hvad er prisen og hvad indebær den....

Prisen kr. ekskl. materiale som afregnes individuelt (110kr/kg ler + glasur og brændinger) som afregnes efter hver mødegang (110 kr/kg ler). Brænding (forglødning og brænding) er inkluderet i materialeprisen samt kaffe/the (ved brænding af meget store ting kan der kræves ekstra betaling).  

Keramikkurser hos Keramikkælderen er eksklusiv kursus, hvor der er lagt vægt på den enkelte elev, der er plads til 14 personer. 

Det vi forventer af dig, er at du gerne vil lære at arbejde med ler og at udfordring er noget du kan lide.....at intet er for smalt og du er ikke bange for at lave noget stort.

Det du kan forvente af os er at du lærer "alle" teknikkerner at kende, at du kommer til med at lave mange fine ting, små som store, som du bliver stolt af og at du kommer til med at have det meget sjovt.

                    

WeekendKeramikKursus 

 2 mødegang  kl. 9.00 - 14.00,  i alt 11 lektioner. 

Prisen kr. ekskl. materiale som afregnes individuelt (110kr/kg ler + glasur og brændinger)

Første gang vi mødes  slipper vi kreativiteten løs, hvor du får lov til at skabe figurer, skål eller noget helt andet. Udgangspunktet er formgivning af leret med plade- og pølseteknikken men har du erfaring med drejning er du velkommen til at dreje.  Derefter bliver keramikken forglødet og ved 2.mødegang skal keramikken glaseres. Vi arbejder med stentøjsler og du kan du vælge imellem dyppe- eller penselglasur når du skal "farve" din keramik